You have 0 articles in your basket. Your total amount is € 0,00.
       Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook

Showroom modellen uitverkoop.

In Mei houden we onze voorjaars opruiming met veel showroom opstellingen in uitverkoop.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Badewannen

No products found.

Bad, overbodige luxe of broodnodig.

Bij het indelen van badkamers wordt er vaak getwijfeld over het bad. Moet het er nu wel of niet komen. In kleinere badkamers zien we dat het bad vaak de broodnodige ruimte inneemt. Vooral wanneer men kiest voor een inbouwbad, het bad moet betegeld worden en zal daarom ook meer ruimte in nemen dan een vrijstaand bad. Het is zaak zo goed mogelijk met de beschikbare ruimte om te springen. Daarom raadt Van Heck Badkamers u zeker geen inbouwbad aan. Ook zijn de voordelen van een vrijstaand gietijzeren bad vele malen groter dan een inbouwbad. Denk alleen al eens aan de kosten. Het kost meer manuren om het bad te laten installeren en daarnaast moet het ook nog betegeld worden. Allemaal extra rompslomp die voorkomen kan worden. Daarnaast merken we vaak dat wanneer men niet kiest voor een bad dat het naderhand vaak wordt gezien als een groot gemis.

Voor welke extra opties kies ik.

Deze keuze is natuurlijk helemaal aan u. U kunt uw bad natuurlijk voorzien van een luchtinjectie systeem. Dit zal als extra ontspannend worden ervaren. Het zal echter alleen wederom veel extra kosten met zich meebrengen. Van Heck vindt vooral de lig vorm van groot belang. Dit zal voornamelijk de gebruikersintensiteit van het bad kunnen beïnvloeden. Bij overige opties moet u denken aan de afwerking. Kiest u voor een muurkraan over voor een badkraan. U kunt het water op verschillende manieren laten aanvoeren, bijvoorbeeld door toevoerbuizen. Echter wanneer u voor een chromen kraan kiest is het natuurlijk ook van belang dat u denkt aan een sifon en waste in dezelfde afwerking. Zo houdt u uw pronkstuk in de zelfde stijl.

Wordt het bad voor mij geïnstalleerd?

Van Heck Badkamers zal het bad niet voor u installeren. Wel zullen wij u voorzien van alle benodigde technische informatie. Zo kan de installateur direct aan de slag met het plaatsen van de leidingen.

Kan ik het bad ook bezichtigen?

Online kunt u al onze baden vinden. Wanneer u onze prachtige collectie ook daadwerkelijk wil aanschouwen kunt u een van onze showrooms bezoeken. Al onze Van Heck stores beschikken over de gehele Van Heck Collectie. In onze Van Heck Stores kunt u een proef zit maken in een van onze baden. Ook zult u zo de voor u ideale lig vorm kunnen bepalen. Al onze baden staan geplaatst in complete badkamer opstelling. Dit kan u helpen op welke manier u het bad het best kan plaatsen.