You have 0 articles in your basket. Your total amount is € 0,00.
       Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook  Bezoek ons op Facebook

Showroom modellen uitverkoop.

In Mei houden we onze voorjaars opruiming met veel showroom opstellingen in uitverkoop.

Deze acties gelden in onze showrooms te Soest en Wommelgem.

Armaturen

Badkamer kranen, voor op elk meubel.

De badkamer kranen collectie van Van Heck is erg uitgebreid. Bij ons kunt u de volgende sferen vinden: klassiek, landelijk en nostalgisch. Natuurlijk passen al onze badkamer kranen op al onze meubelen. Toch is het van belang dat u voor het juiste meubel de juist kraan kiest. Aangezien een badkamer kraan het meubel kan maken of breken. In onze showroom hebben wij er dan ook voor gekozen zoveel mogelijk verschillende badkamer kranen te plaatsen op verschillende meubelen. Zo krijgt u een beter beeld van de juiste badkamer kraan/ meubel verhouding. Om u een beter beeld te geven, hebben wij onze kranen en meubelen ingedeeld in series. Zo kunt u bij een badmeubel een kraan kiezen uit de bijpassende serie.

Waar moet ik rekening mee houden?

Niet alle wastafels zijn even diep. Wanneer u een ondiepe wastafel heeft is het verstandig om voor een badkamer kraan zonder hoge uitloop te kiezen. Zo weet u zeker dat het water niet te veel gaat spetteren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een mengkraan of een gewone kraan. Deze optie krijgt u echter alleen bij de een gats kranen. Wanneer u kiest voor een drie gats kraan krijgt u standaard een mengkraan.

Zijn de badkamer kranen lastig te installeren?

Bij al onze badkamerkranen zult u voorzien worden van een technische tekening. De installateur zal zo direct aan de slag kunnen gaan met het installeren van de kraan. Alle benodigde gegevens zullen in deze technische tekening verwerkt zijn. Hierbij moet u denken aan maten en afvoer. Bij de badkamerkranen zult u kunnen kiezen voor verschillende wastes en sifons. Wanneer u kiest voor een open meubel raden wij u aan voor een chromen sifon te kiezen, aangezien deze constant zichtbaar is. Wanneer u een dicht badmeubel heeft en de sifon alleen ziet wanneer u de deuren opent kunt u eventueel ook kiezen voor een plastic sifon.

Badkamer kranen van Van Heck.

Zoals u waarschijnlijk gelezen heeft ziet u dat Van Heck een grote diversiteit in badkamer kranen heeft. Voor meer informatie over al onze badkamer kranen kunt u een van onze winkels bezoeken. Onze adviseur zullen voor u klaarstaan en u voorzien van alle informatie over onze kranen. Op al onze badkamer kranen krijgt u maarliefst 12 jaar garantie. Bekijk het gehele assortiment online, of kom langs naar een van onze winkels!